OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Čestitka povodom Dana Općine Promina i Spomendana na poginule branitelje i civile u Domovinskom ratu

. Objavljeno u Objave načelnika

Drage Prominke i Prominci!

Čestitajući vam 137. rođendan Općine u ponešto drugačijim okolnostima, pomalo u strahu za sutrašnjicu, želim s vama podijeliti nadu i ohrabrenje. Općina Promina je mjesto u kojem želimo izgraditi model za daljnje napredovanje i očuvanje svih vrijednosti kojima se ponosimo. Kroz sinergiju razvoja turizma i lokalne poljoprivrede te razvoja sektora energetike, naša je misija pomiriti potrebu za poboljšanjem kvalitete življenja i blagostanja s očuvanjem prirodnih izvora i ekosustava o kojima ovise buduće generacije.

Današnji dan ujedno je i Spomendan na poginule prominske branitelje i civile u Domovinskom ratu. Uspomena na njih zahtijeva od nas da uvijek razborito, hrabro i nesebično dajemo sebe u ljubavi i poštovanju prema mjestu koje volimo. Pred svima nama zadatak je hrabro krenuti prema izazovima sadašnjice i graditi Prominu kako bi ostala mjestom ugodnog življenja i zadovoljnih ljudi. Stoga, s ponosom čuvajmo, volimo i dajmo svoj doprinos boljoj budućnosti Promine u svim njezinim segmentima!

Poštovane Prominke i Prominci, u ime predsjednice Općinskog vijeća, vijećnika, suradnika i svoje osobno ime, od srca upućujem najiskrenije čestitke povodom Dana Općine Promina!

Vaš načelnik
Tihomir Budanko