OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

"Zelena čistka" u općini Promina

. Objavljeno u Obavijesti

Želite učiniti nešto dobro za sebe, svoju djecu i prirodu. Imamo odličan prijedlog za Vas. Uključite se u akciju čišćenja okoliša "Zelena čistka"!

Zelena čistka dio je globalnog pokreta "Let’s do it!" i godišnjih akcija World Cleanup (Očistimo svijet), koja okuplja aktivne građane i organizacije u najvećem volonterskom projektu u povijesti čovječanstva. Neki od važnijih ciljeva akcije, kojima i Vi Vašim sudjelovanjem možete dati doprinos su: osvještavanje o važnosti primarnog odvajanja otpada, uklanjanje ilegalno odloženog otpada u cijeloj Hrvatskoj, podizanje svijesti o stvaranju i odlaganju otpada, te važnosti očuvanja okoliša, prirode i planete Zemlje, povezivanje predstavnika svih sektora za realizaciju zajedničkog cilja, čišće Hrvatske.

Stoga pozivamo sve zaljubljenike u prirodu, sve građane dobre volje koji su svjesni važnosti očuvanja okoliša da se i ove godine pridruže ovoj akciji u sklopu globalnog pokreta "World CleanUpDay".

Ovogodišnju Zelenu čistku u Promini, organizira Općina Promina u suradnji s Ekološkom udrugom "Krka" Knin, DVD Promina te djelatnicima Javnih radova.

Akcija će se održati dana 15.09.2018.g. s početkom u 10 h u Čitluku, Kneževići-Čolaci.

Svim sudionicima akcije Općina Promina će osigurati rukavice i vreće za akciju te osvježenja i sendviče. Kao dar i uspomenu na akciju svi sudionici akcije će od Ekološke udruge "Krka" Knin dobiti platnenu vrećicu.

U suradnji s lokalnom tvrtkom Eko Promina d.o.o. sav prikupljeni otpad će biti propisno, sukladno Zakonu odvojen i zbrinut.

Za sve dodatne informacije najljepše Vas molimo da kontaktirate Antu Čupića na mobitel: 099/887-4822.

Hvala Vam na doprinosu u zaštiti okoliša i prirode!