OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Poziv na sudjelovanje u aktivnostima projekta "Manje pesimizma, više aktivizma"

. Objavljeno u Obavijesti

Ekološka udruga "Krka" započela je 01.01.2024. godine s provedbom projekta "Manje pesimizma, više aktivizma" u suradnji i partnerstvu s Gradom Kninom i Općinom Promina. Provedbom aktivnosti projekta doprinosimo edukaciji, savjetovanju te razvoju vještina mladih, poticanju aktivnog sudjelovanja mladih u društvu, njihovom zapošljavanju i poboljšanju kvalitete života a s ciljem zadržavanja mladih u ruralnim sredinama.

Ovim putem pozivamo sve mlade osobe iz Knina i Promine da se prijave za sudjelovanje na nekoj od dolje navedenih radionica:

  1. Radionica "mekih" vještina "Vještina komuniciranja" i "Budi kreativan"
  2. Radionica poduzetničkih vještina "Budi poduzetan" i "Ostvari poduzetničku ideju"
  3. Radionica "Poticanje aktivizma mladih"
  4. Radionica "Važnost volonterstva"
  5. Radionica "Održivi razvoj i održivi turizam"
  6. Radionica "Kako do EU sredstava"

Također pozivamo mlade osobe da osmisle ekološku volontersku akciju koju će zajedno s projektnim timom provesti te tako dati doprinos očuvanju prirode i okoliša, poboljšanju kvalitete života mladih i doprinos održivom razvoju zajednice. U sklopu projekta osigurana su sredstva za provedbu 2 volonterske akcije (jedna u Kninu i jedna u Promini).

Za sudjelovanje na radionicama, prijavu volonterske akcije ili bilo kakvo pitanje slobodno nam se obratite mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili kontakt telefon: 022/664 608.

Projekt "Manje pesimizma, više aktivizma" financiran je od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade sa 14.000,00 € te će njegova provedba trajati do 31.12.2024. godine.

Više informacija o aktivnostima možete pročitati OVDJE.