OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Poziv na početnu konferenciju projekta "Manje pesimizma, više aktivizma"

. Objavljeno u Obavijesti

Ekološka udruga "Krka" Knin poziva vas na početnu konferenciju u sklopu projekta "Manje pesimizma, više aktivizma ", dana 08. veljače 2024. godine s početkom u 17:00h u Lukaru, Kod škole 38.

Projekt "Manje pesimizma, više aktivizma" započeo je od 1. siječnja 2024.g., a provodi ga Ekološka udruga "Krka" Knin u partnerstvu s Gradom Kninom i Općinom Prominom. Projekt financira Središnji državni ured za demografiju i mlade, anjegovo trajanje je 12 mjeseci.

Svrha početne konferencije je predstavljanje ciljeva i aktivnosti projekta široj javnosti. Provedbom aktivnosti projekta doprinosimo edukaciji, savjetovanju te razvoju vještina mladih, poticanju aktivnog sudjelovanja mladih u društvu, njihovom zapošljavanju i poboljšanju kvalitete života, a s ciljem zadržavanja mladih u ruralnim sredinama.

Nakon početne konferencije sudionici će simbolično zasaditi jedno stablo u Promini s ciljem podizanja svijesti mladih o utjecaju njihova djelovanja na klimu i posljedicama klimatskih promjena na okoliš i društvo.

Srdačno Vas pozivamo da svojim dolaskom uveličate predstavljanje našeg projekta.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili kontakt telefon: 022/664 608.