OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Poziv na početnu konferenciju projekta "Think Green, Act Local"

. Objavljeno u Obavijesti

Pozivamo sve da nam se pridruže na početnoj konferenciji projekta mala partnerstva KA-210-YOU, u okviru programa Erasmus+, pod nazivom "Think Green, Act Local" koja će se održati 31. listopada, s početkom u 13 sati u Društvenom centru u Lukaru, na adresi Kod škole 38.

Cilj početne konferencije je informirati i upoznati ciljnu skupinu projekta kao i širu javnost o projektu, ciljevima, aktivnostima i očekivanim rezultatima projekta.

 

Program početne konferencije projekta "Think Green, Act local":

  • Uvodni pozdrav predstavnika partnerskih organizacija;
  • Predstavljanje rada partnerskih organizacija;
  • Predstavljanje projekta "Think Green, Act local" i upoznavanje s projektnim aktivnostima, ciljevima, ciljnom skupinom i očekivanim rezultatima projekta;
  • Sadnja stabla na javnoj površini koje predstavlja simbol međunarodne suradnje i doprinosa lokalnoj zajednici

Ekološka udruga "Krka" Knin u partnerstvu s organizacijom Noi@Europe iz Napulja, Italija provodi projekt te ima za cilj jačati kapacitete organizacija u području rada s mladima (s manje mogućnosti), održivog razvoja,društvenog poduzetništva, zaštite okoliša i prirode koristeći se neformalnim, inovativnim i iskustvenim metodama te interdisciplinarnim pristupom.

Projekt sufinancira Europska unija u okviru programa Erasmus+, a odobren je od strane Agencije za mobilnost i programe EU. Provedba projekta će trajati 18 mjeseci, a odobrena su sredstva u iznosu od 60.000,00 Eura.

Više o projektu možete saznati OVDJE.

Veselimo se Vašem dolasku!