OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Društveni centar Promina - kalendar događanja za 05/2022.

. Objavljeno u Obavijesti

Ulazimo u posljednji mjesec provedbe projekta „Društveni centar Promina“  (UP.04.2.1.07.0029) koji provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin  u partnerstvu s Općinom Promina i Veleučilištem Marko Marulić u Kninu.

Najvažnija aktivnost projekta je adaptacija i opremanje „stare škole“ u Lukaru koja je nakon obnove postala moderan društveni centar koji će shodno mogućnostima i kapacitetima udruge nastaviti s radom i nakon završetka projekta.

Svaki mjesec u Društvenom centru Promina provode se mnogobrojne aktivnosti koje su namijenjene lokalnom stanovništvu  i predstavnicima organizacija civilnog društva s područja Općine Promina, ali i cijele Šibensko-kninske županije.

Planirane aktivnosti su se uspješno provodile zahvaljujući i volonterskoj pomoći studenata Veleučilišta Marko Marulića u Kninu.

U DC Promina je otvorena i Eko knjižnica igračaka koja omogućuje djeci besplatnu posudbu brojnih igračaka, edukativnih i društvenih igara te slikovnica i knjiga.

Tijekom provedbe projekta održana su  brojna predavanja i tematske radionice na kojima su sudionici stekli nova znanja i vještine.

DC Promina je postao „co-working“ prostor, odnosno mjesto za rad  i djelovanje 5 organizacija civilnog društva (OCD-a) s područja Općine Promina i Šibensko-kninske županije. 

Pozivamo vas da pogledate Kalendar događanja DCP-a za svibanj te nam se pridružite na nekoj od planiranih aktivnosti.

Projekt se sufinancira sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.- 2020. i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

U Kninu, 29.04.2022.

Inga Kukolj
Voditeljica projekta

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. KALENDAR DOGAĐANJA - 05/2022. 257 KB