OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Poziv na predavanje o preradi ljekovitog bilja i radionicu o izradi sapuna s eteričnim uljima u Društvenom centru Promina

. Objavljeno u Obavijesti

U sklopu projekta "Društveni centar Promina" (UP.04.2.1.07.0029) Ekološka udruga "Krka" Knin u suradnji s projektnim partnerom Veleučilištem "Marko Marulić" u Kninu, dana 25. ožujka 2022. s početkom u 11 sati, organizira predavanje o preradi ljekovitog bilja i radionicu o izradi sapuna s eteričnim uljima u prostorijama DC Promina, kod Škole 38, Lukar.

Predavanje i radionicu će voditi Tomislav Svalina, predavač s Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu koji će nas detaljno upoznati s postupcima prerade ljekovitog bilja i njihovoj praktičnoj primjeni u procesu izrade sapuna.

Ako želite saznati i naučiti više o ovoj temi pridružite nam se i potvrdite svoje sudjelovanje na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mobitel: 099 641 3225. Prijave su obvezne zbog ograničenja broja sudionika propisanim epidemiološkim preporukama zbog pandemije virusa SARS-CoV-2.

Projekt "Društveni centar Promina" od 29.05.2020. provodi Ekološka udruga "Krka" Knin u partnerstvu s Općinom Promina i Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda, a njegovo trajanje je 24 mjeseca.

Napomena: Predavanje i radionica će se održati u skladu sa preporukama i mjerama Nacionalnog stožera vezanim uz pandemiju virusa SARS-CoV-2.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. POZIV NA PREDAVANJE I RADIONICU 317 KB