OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Poziv na info kampanju "Stop ovisnosti" u sklopu projekta "Društveni centar Promina"

. Objavljeno u Obavijesti

Ekološka udruga "Krka" Knin u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije će organizirati info kampanju "Stop ovisnosti" dana 14. svibnja 2021. s početkom u 14:00 sati u prostorijama Društvenog centra Promina, Kod škole 38, Lukar. U sklopu Info kampanje će se održati predavanje Dr. Jasne Burnać-Štefok pod nazivom "Zašto ne razumijemo jedni druge".

Cilj navedene info kampanje je informirati građane, a posebno roditelje o svim vrstama ovisnosti (alkohol, droga, kocka, video igre i sl.) te načinu prevencije istih.

Pozivamo sve zainteresirane građane da potvrde svoje sudjelovanje na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mobitel: 099 641 32 25. Prijave su obvezne zbog ograničenja broja sudionika propisanim epidemiološkim preporukama zbog pandemije virusa SARS-CoV-2.

Projekt "Društveni centar Promina" od 29.05.2020. provodi Ekološka udruga "Krka" Knin u partnerstvu s Općinom Promina i Veleučilištem Marko Marulić u Kninu. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda, a njegovo trajanje je 24 mjeseca.

Napomena: Info kampanja će se održati u skladu sa preporukama i mjerama Nacionalnog stožera vezanim uz pandemiju virusa SARS-CoV-2.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. POZIV 325 KB