OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Drugi javni poziv za dodjelu co-working prostora Društvenog centra Promina

. Objavljeno u Obavijesti

Pozivamo sve organizacije civilnog društva koje djeluju na području Šibensko-kninske županije da se prijave na Poziv za dodjelu co-working prostora obnovljenog i otvorenog Društvenog centra Promina.

Sve detalje, uvjete i načine prijave možete pročitati u Pozivu i Pravilniku.

Adaptacijom, opremanjem i uspostavom Društvenog centra Promina lokalnim udrugama osigurava se prostor za njihovo nesmetano djelovanje i razvoj. Sve udruge sa područja Šibensko-kninske županije moći će svoje aktivnosti i programe jednostavnije provoditi na području Općine Promina. Društveni centar će kao „coworking“ prostor biti platforma za razmjenu znanja, umrežavanje, poticanje suradnje, kreativnosti, inovacija i poduzetništva. Građani i udruge moći će jednostavnije, kvalitetnije i smislenije organizirati svoje „slobodno vrijeme“. Udruge, građani i lokalna uprava imat će prostor za organiziranje radionica, predavanja, konferencija i jačanje svoje vidljivosti u zajednici.