OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Novogodišnja čestitka

. Objavljeno u Obavijesti

Drage Prominke i Prominci,

u ovim izazovnim vremenima mislima i molitvama usmjereni smo ponajprije prema stanovnicima Sisačko-moslavačke županije pogođenima potresom, koji su izgubili svoje najmilije, čiji su domovi nastradali, koji su u potrebi. Suosjećanje i solidarnost koje su na različite načine pokazali brojni hrvatski građani, među kojima i mnogi među vama, bude vjeru i nadu kako će humanost i plemenitost nadvladati sve izazove koje je godina na izmaku, obilježena globalnom pandemijom koronavirusa, stavila pred nas.

S nadom da ćete ohrabreni vjerom i nadom pronaći snage i strpljenja za nesvakidašnje okolnosti te da ćemo svojim altruizmom, empatijom i poniznošću doprinijeti povratku života kakvog smo poznavali, ali i izgradnji staze za miran, siguran i ispunjen život u našoj Promini, Vama i Vašim najmilijima svako dobro i puno uspjeha, sreće i zdravlja u novoj 2021. godini!

OPĆINA PROMINA