OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Poziv na 23. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu

. Objavljeno u Obavijesti

"Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta 23. put organizira Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu, koje će se održati 25.– 27. travnja 2019. u Vodicama uz prisustvo najviših državnih dužnosnika te najuspješnijih poduzetnika.

Ovogodišnje savjetovanje bit će usmjereno na poticanje privlačenja investicija privatnog sektora, stvaranje poticajnog okruženja za poduzetničke aktivnosti te pozicioniranje Hrvatske kao konkurentne, poduzetne i inovativne zemlje.

Cilj nam je poticati proizvodne investicije, razvoj industrija, izvozno orijentiranog gospodarstva i kreativnih i tehnoloških inovacija te predstavljanje mjera i aktivnosti kojima ćemo zadržati mlade ljude u Hrvatskoj te ih potaknuti da krenu u svijet poduzetništva.

Ovim putem Vas molimo da rezervirate svoje vrijeme i zajedno s nama sudjelujete u kreiranju i realizaciji ovog projekta koji iz godine u godinu okuplja sve veći broj sudionika.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na 23. Nacionalnom savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu, a sve dodatne informacije, kao i program događanja s točnom satnicom uskoro ćemo objaviti na adresi www.nasa-gip.hr."

- napisao je u pozivu Darko Horvat, ministar gospodarstva, maloga i srednjega poduzetništva i obrta.