OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Uz blagdan sv. Mihovila spomen na poginule branitelje

. Objavljeno u Novosti

Na današnji dan prije 24 godine u napadu na Drniš, 29. rujna 1991. godine, poginula su trojica branitelja, pripadnika policijskih snaga s prominskog područja: Ante Duvančić, Darko Knežević i Damir Vucić. U spomen na stradavanje trojice branitelja jutros u 9 sati položeni su vijenci i zapaljenje svijeća kod spomen obilježja podignutog na drniškoj Podvornici gdje su stradali prije 24 godine. Uz izaslanstvo Općine Promina predvođeno načelnikom Tihomirom Budankom, vijence su položila i izaslanstva Udruge 142.brigade, HVIDR-e, te Grada Drniša. Odrješenje je predvodio prominski župnik fra Petar Pletikosa.

Povodom blagdana sv. Mihovila zaštitnika prominske župe i Općine Promina u Oklaju je potom od 10 sati i 30 minuta služena svata misa koju je u nazočnosti vjernika i općinskog vodstva predvodio župnik fra Petar Pletikosa.

Izvor: Radio Drniš