OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Proslava blagdana sv. Mihovila

. Objavljeno u Novosti

Na blagdan svetog Mihovila 29. rujna 2021. u 9:00 h na mjestu stradavanja trojice prominskih branitelja Darka Kneževića, Tonija Duvančića i Damira Vucića u gradskom parku u Drnišu molitvu za duše poginulih predvodio je prominski župnik fra Marko Duran.

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća počast poginulima odali su članovi obitelji poginulih te predstavnici Općine Promina, predstavnici Grada Drniša, predstavnici Udruge 142. brigade, branitelji iz Općine Promina te djelatnici PP Drniš. Na grobnim mjestima poginulih na groblju kod crkve Gospe Čatrnjske u Lukaru te crkve sv. Mihovila u Oklaju položeni su vijenci i zapaljene svijeće.

Proslava blagdana sv. Mihovila, zaštitnika Župe sv. Mihovila Promina i cijele Šibenske biskupije, nastavljena je svečanom svetom misom u crkvi sv. Mihovila u Oklaju u 10:30 h.