OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Čitateljski klub za djecu i roditelje u Promini

. Objavljeno u Novosti

Pozivamo sve knjigoljupce od 6 do 14 godina, a i one koji malo manje vole čitati 😉, te njihove roditelje da se uključe u rad Kluba malih čitatelja u Promini! Sastanci kluba održavat će se prema dogovoru vikendima ili u popodnevnim satima u Društvenom Centru u Lukaru (Kod škole 38). Projekt se provodi na području Općine Promina, ali svi ste dobrodošli.

Prvi sastanak kluba malih čitatelja organiziramo u subotu 18. rujna u 10:00 h u Društvenom centru u Lukaru, a pratit će ga interaktivna radionica u 11:00 h. Pripremamo puno dobre zabave, ugodnog druženja roditelja i djece te lijepih pisanih i pročitanih riječi!

Čitateljski klub osmišljen je na način da roditelji članova Kluba malih čitatelja čitaju djeci knjige po izboru, nakon čega će djeca čitati roditeljima i ostalim članovima te o pročitanom raspravljati. Sastanke će moderirati izvoditeljica programa. Osim toga organizirat ćemo interaktivne radionice pod vodstvom stručne suradnice koja će odabrati štivo koje će pročitati te interaktivnim pristupom jačati kod djece njihovu čitalačku pismenost - sposobnost razumijevanja, analiziranja i promišljanja te zauzimanja kritičkog stava.

Čitajmo, PROmijenimo se!

Dodatne informacije dostupne su na poveznici OVDJE.