OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Priopćenje o otvaranju Društvenog centra Promina

. Objavljeno u Novosti

Nakon završene adaptacije i opremanja stare škole u Lukaru dana 7.12. 2020. otvoren je Društveni centar Promina na adresi: Kod škole 38, Lukar.

U sklopu otvaranja ispred Društvenog centra Promina održana je Info kampanja "Naš društveni centar Promina". Stanovnici sa područja Općine Promina i lokalnih mjesta upoznati su sa aktivnostima Društvenog centra, načinom korištenja usluga te su preuzeli promotivne materijale.

Ovom info-kampanjom Društveni centar je započeo sa svojim radom i provođenjem planiranih aktivnosti te su posjetitelji imali mogućnost vidjeti obnovljene prostorije centra. Svaki mjesec u Centru održavat će se brojne korisne aktivnosti o čemu će javnost na vrijeme biti obavještena putem objave mjesečnih kalendara događanja.

Projekt "Društveni centar Promina" od 29. 5. 2020. provodi Ekološka udruga "Krka" Knin u partnerstvu s Općinom Promina i Veleučilištem Marko Marulić u Kninu. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda, a njegovo trajanje je 24 mjeseca.