OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Sastanak sa pružateljima usluge u projektu "Žene radeći pomažu - faza III"

. Objavljeno u Žene radeći pomažu - faza III

18. lipnja 2024. u prostorijama Općine Promina održan je sastanak sa 7 pružatelja usluge u sklopu projekta "Žene radeći pomažu - faza III".

Voditelj projekta je upoznao pružatelje usluge sa njihovim obvezama prema krajnjim korisnicima kao i njihovim pravima. Upoznati su sa obveznom dokumentacijom koju su dužni redovno ispunjavati, te je dogovoren način praćenja rada pružatelja usluge. Upućeni su u ispravan način komunikacije s primateljem/icom usluge potpore i podrške, obvezu čuvanja osobnih podataka kao i Konvencijom UN-a o pravima osoba s invaliditetom (UNCRPD) u skladu s Odlukom Vijeća 2010/48/EZ.

Projekt "Žene radeći pomažu - faza III" provodi se temeljem ugovora potpisanog između Općine Promina, Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Ukupna vrijednost projekta "Žene radeći pomažu - faza III" iznosi 336.000,00 EUR.