OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Potpisani ugovori o radu s 10 žena u okviru projekta Zaželi – žene radeći pomažu

. Objavljeno u Zaželi – program zapošljavanja žena

Općinski načelnik Tihomir Budanko danas je potpisao ugovore radu s 10 žena s područja Promine u okviru projekta Zaželi – žene radeći pomažu, a koje će naredna 24 mjeseca skrbiti o 60 krajnjih korisnika s područja Općine Promina. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, a vrijednost projekta je 1.956.468,32 kn.

Cilj projekta je zaposliti i obrazovati žene s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem sa područja Općine Promina koje će pomagati osobama u nepovoljnom položaju na području općine, kako bi se poboljšao njihov daljnji status na tržištu rada te omogućio razvoj kompetencija kroz edukacije, a sve u svrhu sprječavanja njihove marginalizacije i socijalne isključenosti. 

Projektom će se obučiti 4 žene za gerontodomaćice i 3 žene za rad na PC-u kako bi se stečenim znanjima poboljšao njihov položaj na tržištu rada.